Werkervaring

Na mijn afstuderen, ben ik werkzaam geweest in de psychiatrie en in verpleeghuizen. Daarna heb ik bijna 25 jaar gewerkt in een revalidatie instelling voor revalidatie van blinden en slechtzienden (VISIO). In 1996 ben ik gestart met mijn praktijk voor psychologie en heb dit gecombineerd met werken in de revalidatie. In 2014 ben ik gestopt bij VISIO en ben nu, naast mijn eigen praktijk,  ook voor 2 dagen per week als hoofdbehandelaar aan het SpecialistenNet Consultancy verbonden.

In mijn werk heb ik veelal gewerkt met cliënten met allerlei beperkingen, zoals chronische aandoeningen, pijnklachten en omgaan met diverse beperkingen. Dat kunnen fysieke of cognitieve beperkingen zijn, en ook verschillende vormen van niet aangeboren hersenletsel (NAH). Deze aandoeningen hebben veelal impact op de familie van de cliënt. In mijn werkzaamheden probeer ik dan ook het systeem van de cliënt bij de behandeling te betrekken.

Daarnaast behandel ik cliënten met vragen op het terrein van verwerking, rouw , stemmingsproblemen, angst- en paniek problemen, fobieën en relatieproblematiek en met problemen rondom de derde leeftijd-fase (senioren).